Please update your Flash Player to view content.
Samarbeidspartnarar

Samarbeidspartnerar

 

På fjellstova finn du campinghytter, oppstillingsplass for campingvogner, eit naturleg utfartspunkt til Ørskogfjell turområde og ikkje minst nydelig mat i cafeen.

Ørskog sparebank er vår lokale bankkontakt. Banken har ein god profil med omsyn til å støtte kultur og idrett i bygda. Vi er svært glade for å ha med oss dei i portefølgen av samarbeidspartnarar.

På Fysiotrimmen finn ein eit svært godt utval av treningsmuligheiter for liten og stor. I tillegg til dette tilbyr dei ein variasjon av helsebringande tilbud som fysioterapi, osteopati osb.

Jan-Co Mek er staden å reise om du har noko som skal sveisast, dreiast, bøyast, lagast....eller for å bruke orda til Ola Gausnes som dreiv verkstaden. "Alt går an å få til, det umulige tek berre litt lenger tid" Dette er vel filosofien på verkstaden so er plassert i Lindsetvik på Gausneset.

Fagkunnskap og brennande engasjement pregar Sport1 folket på Vestnes. Her har sykkelklubben gode avtalar på kjøp av utstyr for både sommar og vinteraktivitetar. Spesialtilpasning av syklar og ski..Gi dei ei utfordring og vi er sikre på at dei ikkje gir seg før DU er fornøgd.

 

Takk til alle våre samarbeidspartnarar som gjer det mulig å tilby medlemmar fordelar og også gjer det mulig for oss å arbeide med rekruttering opp mot det breie lag av folket.

 

Sist oppdatert (mandag 28. november 2016 19:36)